ETIQUETES

Amb la tecnologia de Blogger.

dijous, 12 de juny del 2014

Us deixem unes imatges perquè vegeu com treballem









Diari 2



Avui és el segon dia del treball en grups,”ExpressAR-Te:  Oli o Acrílic”, que vos recordem que consisteix a elaborar la nostra “Performance”. Ja sabeu que anem a representar tres obres diferents i al darrere hi  ha molt de treball.

Nosaltres, l’equip de periodistes, us expliquem el treball que realitzen els actors i les actrius.
-Llum, càmera i acció: hui els actors i actrius s’han dedicat a fer exercicis de relaxació corporal, ocupació de l‘espai, i confiança entre ells i elles, perquè encara no saben els papers que van a representar i estan a l’espera del guió. S’ho estan passant molt bé i s’estan relaxant molt. Encara no han aprés a interpretar, però estan aprenent com moure's dalt d’un escenari i com han d’actuar. També han fet exercicis d’improvisació, de llenguatge corporal, de perdre la vergonya i anar coordinats i  al ritme.


L’equip de manobres avui s’han dedicat a pintar objectes menuts per decorar l’escenari. Comencen el treball organitzant la feina que ha de fer cadascú i de seguida es posen “mans a l’obra”. Els material que més utilitzen de moment són: el cartró, els plàstics i la pintura

By Irene Crespo i Natxo Pérez. Bea Picazo i Ramon Sanjuan. Lucia Andrés, Abdelati i Joan Rosales.
 

UN PONT DE MAR BLAVA

SOROLLA

POMA AL JULIVERT

POMA AL JULIVERT
Altra dieta mediterrània